Over ons

Koopje Doen verzamelt dagelijks zoveel mogelijk dag aanbiedingen en (korting)acties van webwinkels. Ben je op zoek naar beste koopjes dan zit je bij ons goed. Wij zoeken naar zo veel mogelijk consumenten voordeel. Het is belangrijk om te weten dat wij zelf geen producten verkopen. Wij brengen slechts het aanbod van dag aanbiedingen en kortingsacties in kaart. Dus mocht u foutieve aabieding, kortingscode of prijs tegenkomen laat het ons dan gelijk weten dan nemen wij contact op met de desbetreffende webwinkel.

Werkwijze
Met een team van 3 redacteuren speuren we het hele internet af naar de beste dagaanbiedingen, kortingen en deals. Ook benaderen we webwinkels direct voor een exclusieve deal. Wil je met ons samenwerken stuur dan een mail naar info@koopjedoen.nl.

Suggesties
Wij wensen je veel plezier op Koopje Doen en suggesties zijn altijd welkom.
Als je een idee hebt om onze site te verbeteren horen wij het graag van je. Je kunt een mail sturen naar info@koopjedoen.nl.

Nieuwsbrief
Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste dag aanbiedingen, kortingacties en andere deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je altijd van de laatste koopjes!

Contact
Voor vragen of suggesties zijn wij per e-mail bereikbaar. Wij proberen e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. Wij willen benadrukken dat Koopje Doen enkel acties communiceert en zelf dus geen acties bedenkt en/of uitvoert. Op de acties zijn de voorwaarden van de desbetreffende webwinkel van toepassing. Voor inhoudelijke vragen kun je ook terecht bij de webwinkel waar je een bestelling plaatst of wil plaatsen.