Uitleg

Wat is koopje Doen?
De dagaanbiedingen en kortingsite van Nederland! Het is ons doel om elke dag zoveel mogelijk dagaanbiedingen en (korting)acties van webwinkels. Ben je op zoek naar beste koopjes neem dan elke dag een kijkje op onze website en profiteer van de nieuwste aanbiedingen.

Hoelang is een aanbieding geldig?
De dagaanbiedingen zijn maximaal 24 uur geldig en alleen op de desbetreffende dag geldig (tenzij anders aangegeven).

Wanneer komen er nieuwe aanbiedingen in het overzicht?
Elke dag worden de aanbiedingen vernieuwd maar het tijdstip verschilt per aanbieder. 

Wat voor aanbiedingen staan er op Koopje Doen?
We bieden dagaanbiedingen van veel verschillende aanbieders en producten.
Het soort aanbieding varieert dus elke dag.

Zijn de aanbieders wel betrouwbaar?
De aanbieders op onze site zijn al lange tijd actief. Maar wij horen het graag als je een postieve of negatieve ervaring hebt gehad met een van de aanbieders.
E-mail je ervaring naar redactie@koopjedoen.nl.

De aanbieding klopt niet of er ontbreekt informatie!
Wij proberen zoveel mogelijk correcte informatie van elke aanbieding en webwinkel weer te geven. Echter kan het gebeuren dat er een tekstuele of visuele fout in de aanbieding staat. Geef het aan ons door dat kunnen wij de webwinkel daar op aanspreken. Koopje Doen brengt alleen informatie samen en biedt zelf geen aanbiedingen aan.

Ik mis een aanbieder in het overzicht!
Heb je zelf een webwinkel die je op onze site wilt promoten of mis je een aanbieder waar je goede ervaringen mee hebt?
Laat het ons weten en stuur een e-mail naar redactie@koopjedoen.nl.

Een aanbieding is uitverkocht. Is het product nog te koop?
Nee. Ieder product is hooguit 1 dag of 1 periode beschikbaar voor aanschaf tegen de actieprijs. Je hebt dus meestal maar 24 uur de tijd. Als een product al eerder is uitverkocht geldt: op = op! Houd Koopje Doen dus in de gaten voor een up-to-date overzicht van alle internetkoopjes.

Hoeveel stuks mag ik bestellen per aanbieding?
Dit verschilt per aanbieder. Maar vele hanteren geen maximum.

Zijn de prijzen inclusief verzendkosten en BTW?
Alle prijzen op de websites zijn inclusief BTW (tenzij anders aangegeven). De verzendkosten verschillen per website. Wanneer je zelf de verzendkosten moet betalen, wordt dit tijdens de bestelprocedure duidelijk aangegeven.
Kijk voor meer informatie op de pagina van de desbetreffende dagaanbieding.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Betaalmogelijkheden verschillen per webwinkel. Bij de meeste webwinkel kun je betalen via iDEAL en creditcard. Kijk voor meer informatie over de betaalmogelijkheden op de pagina van de desbetreffende dagaanbieding

Ik heb een vraag over een product!

Een product dat ik gekocht heb is defect. Wat kan ik het beste doen?
De garantie kan per product verschillend zijn. Vaak staat op uw factuur of aankoopbon wat de garantie is van het gekochte product. Zit u nog in deze garantie termijn? Neem dan contact op met de dagaanbieder waar u het product gekocht heeft.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen!
De websites die verbonden zijn aan Koopje Doen zijn zeer betrouwbaar en goedgekeurd door onze redactie. Koopje Doen is niet verantwoordelijk voor garantie of verdere verkoopregelingen. Voor informatie over de bestelprocedure kun je terecht bij de klantenservice van de betreffende webwinkel.

Ik wil dagelijks op de hoogte gehouden worden!
Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste dag aanbiedingen, kortingacties en andere deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo profiteer je altijd van de laatste koopjes!